En Jesu sau

«Jeg vil gjete sauene mine og la dem hvile.» Smak litt på de ordene. Du kan få være en Jesu sau, en som følger Ham, hyrden, der Han går. En som ikke trenger å vite hvordan de neste fem, ti, eller femti stegene ser ut. En som stoler på at Han vet best. Du kan få være en Jesu sau. En som ikke stresser over morgendagen, karakterer, eller hvor mange likes du har. Og, en som ikke klarer å legge bort stresset om morgendagen, karakterer, eller hvor mage likes du har. Du kan få være en Jesu sau. Med alt du er, av bekymringer, stress, og uperfekthet. Du kan få være en Jesu sau. En som hviler hos Ham. Ikke fordi du har fortjent det, men fordi Han elsker å være hyrden din.

‘Så sier Herren Gud : Se, jeg vil selv lete etter sauene mine og ta meg av dem. Som en gjeter tar seg av sauene sine og er med dem den dagen de blir spredt, slik vil jeg ta meg av sauene mine og berge dem fra alle stedene de kom til da de ble spredt, på den mørke og skytunge dagen. Jeg vil føre dem ut fra folkene, samle dem fra landene og føre dem inn i deres eget land. Så skal jeg gjete dem på fjellene i Israel, i dalene og overalt hvor de bor i landet. På gode beitemarker skal jeg gjete dem, de skal ha engene sine på Israels høye fjell. Der skal de hvile i frodige enger. De skal gå på saftige beiter på fjellene i Israel. Jeg vil gjete sauene mine og la dem hvile, sier Herren Gud. Jeg vil lete opp de bortkomne, føre tilbake de fordrevne, forbinde de skadde, styrke de syke, vokte de fete og sterke og gjete dem på rett vis. ‘ – Esekiel 34:11-16

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: