Jesusinput – også i sommer

Sommertid kan fort bli dødtid når det kommer til åndelig påfyll. Det er færre gudstjenester, man reiser bort, og det er gjerne litt tiltak å dra frem Bibelen. Derfor tenkte jeg i dag å komme med ei aldri så lita liste på kilder til god input – også i sommerferien!

Podcast: Jeg har tidligere skrevet om hvor fan jeg er av den lille lilla appen på iPhonen min! Her finner jeg både taler fra hjem-menigheten min, andre menigheter – ja, generelt veldig mye bra! I sommer skal jeg høre på: iTro-Podden, Hillsong Norway, og Rachel Gardner. Søk de opp på iTunes, podcastappen, eller på Soundcloud.

Lovsang: All-time favoritt måte å få intravenøs input på! Topp tre «artister» i sommer: Lauren Daigle, Marie Hognestad og Hillsong Worship (spesielt de litt eldre albumene, sånn om du vil ha noe annet enn det alle andre hører på). Spillelister jeg kan anbefale er: Worship Wednesdays, Coffeehouse Chill, og min egen – Musikalske klemmer! I tillegg kjører jeg på med et eksperiment – ei felles spilleliste! Legg til dine lovsangsfavoritter, del med venner, så samler vi det beste av lovsang i «delelista».

Instagram: Jeg digger Instagram – og i sommer vil jeg se mer enn alle andres sommerbilder! Anbefaler å følge @HIMMELVENDT, @SOUGHTANDSOW, @MARIACELINELUNDEBY

Bøker: Det er lite som slår ei god bok, enten det er hjemme i hagen, på ei strand i syden, eller kanskje er dette året for boklesning på kafè? Uansett, i sommer vil jeg lese: «Gud?», «Følg meg», og «Stay the path».

Nettsteder: Jeg håper denne bloggen kan fortsette å være en input også gjennom sommeren, og vil du få varsel om nye blogginnlegg på Mail kan du trykke på følgknappen her på siden. Jeg skal bruke min 4G på båttur til å lese iTro, Relevant Magazine og Hillsong Collected!

Bibelleseplan: Når det er litt for langt å strekke seg etter Bibelen, så er det genialt at andre har gjort jobben for oss! Sjekk ut YouVersion sine leseplaner (finnes mange bra på engelsk også), Christine Caine oppdaterer meg daglig med Bibelvers og ord på mail – link HER. Vil du ha en i papirform? Da anbefaler jeg Connect eller Logos fra Bibelleseringen!

Nyt late sommerdager da folkens! Vi skrives plutselig!

Hanna Elisa

En tanke om “Jesusinput – også i sommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: