Med det lille jeg har

Lørdag kveld hadde jeg gleda meg til lenge. Marie Hognestad skulle ha lovsangskonsert, og dere som har fulgt meg litt her på blogg og instagram vet det at ho er et stort forbilde! Kvelden kom, og kroppen var helt dødssliten.

På et tidspunkt kjente jeg på en skuffelse. Jeg hadde gleda meg i ukesvis til denne kvelden, hadde sett fram til å danse, synge, løfte hender. Jeg hadde sett fram til å kunne lovsynge på den måten jeg liker aller best, og som jeg vet at er meg.

Men, kvelden kom altså, og jeg var sliten. Jeg klarte å stå ei lita stund, men så måtte jeg sette meg. Jeg var for sliten.

Hva er greia?! Jeg går og gleder meg til konsert, men så har jeg ikke kraft til å nyte den til det fulle. Jeg lovsynger navnet til Han som har makt til å ta bort all sykdom, all smerte, men så gjør Han det ikke. Det gir jo ikke mening.

Og, jeg tror ikke det skal gi mening.

Men, sittende der da, med hendene i fanget på grunn av manglende styrke, innser jeg at det er jo dette det handler om. Å lovsynge Gud i alle situasjoner. Jesus bærer byrdene mine, og det er en av de beste sannhetene jeg vet om! Det er ikke nødvendigvis synonymt med at Han tar de bort, men Han går veien med meg. Står sammen med meg midt i alt mitt strev. Og, nettopp DERFOR er Han verdig all min lovsang. Enten det er dansende i fremste rekke, eller sittende på en stol med henda i fanget. Eller, som kanskje oftest er tilfellet – liggende helt i ro med lovsang på headset.

Jeg tror ikke Gud er avhengig av hvor mye styrke jeg har. Jeg tror at det lille jeg har av krefter er mer enn godt nok for Han. Jeg er god nok for Han.

Og, det er du også!

Hanna Elisa

2 kommentarer om “Med det lille jeg har

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: