«Du får koma til Jesus»

I natt – eller tidlig morgen, alt ettersom – våknet jeg med en setning. «Du kan få koma til Jesus». Jeg er så heldig at jeg er vokst opp i et hjem hvor gudstjeneste og salmer har vært sentralt, så jeg skjønte ganske raskt at det var en salme jeg skulle frem til. Jeg søkte opp teksten, noterte tittelen ned på mobilen, og sovna igjen. I dag tenkte jeg det kunne bli utgangspunktet til et blogginnlegg!

Du får komme til Jesus. Smak litt på det. Vi er blitt gitt en enormt stor gave, en trygg havn og en trøstende favn. Et sted hvor vi kan komme uansett omstendigheter. Enten det er med takkesang eller byrder, klager eller gledesrop, så står Han og tar imot oss.

Den siste tiden har det vært ganske mye for min del. Det har dessverre resultert litt i noen litt ufokuserte Jesus-stunder. Og, det er da, når ting er litt for mye, kroppen er litt for sliten og hodet er litt for kaotisk, at vissheten om at man kan komme til Jesus (kanskje) er viktigst.

For, Jesus tåler det. Han tåler mine ufokuserte bønnestunder og korte Bibel-minutter. Han tåler mine bekymringer, og alt mitt kaos. Han tåler at jeg for noen dager har måttet sette på Marie Hognestad sine sanger kun for litt Bibelske sannheter. Fordi jeg ikke får det med meg om jeg leser det.

Og han tåler deg.

Uansett om du er i ditt livs beste åndelige oase, med et enormt engasjement og iver etter å lese/be, eller om du står i en ørken med bekymringer og styr langt opp etter ørene, så tåler han deg. Han tåler gleden din, tårene dine og bønnen din. Av bare nåde tåler Han deg på tross av alt det gale du har gjort. Ingen ting er for stort eller smått for han.

Du får koma til Jesus når gale det gjekk. Du får koma for tusende gong. Han vil reisa deg opp, han vil gle deg igjen. Han vil fylla ditt hjarta med song. – Trygve Bjerkrheim

Løp til Jesus i dag, Han ønsker å være med deg, om det så bare er for noen små ufokuserte minutter. Han elsker deg, og Han tåler deg. Hele deg. Jeg ber om at det må få bli en sannhet både du og jeg kan ta med oss inn i helga.

Hanna Elisa

Les også: Løp til klippen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: