Boktips // Jesus kaller – i dag!

Hei, og god torsdag! I dag tenkte jeg å dele et nytt boktips med dere. Denne andaktsboka fikk jeg for et drøyt år siden, og jeg har blitt så glad i den! Den inneholder 150 kapitler med tilhørende bibelvers, i tillegg til at det er noen sider med sitater som passer til tematikken. Forfatteren – Sarah Young – har tidligere gitt ut flere andaktsbøker, som alle er gode, men denne her folkens! Denne er vanvittig sterk.

«Håpet skinner klarest når verden er som mørkest! Jesus kaller – i dag! ble skrevet mens Sarah Young sto midt oppe i en av de tyngste periodene av livet så langt. Likevel var Bibelens ord og Jesus selv alltid nær og ga henne håp og trøst for hver ny dag. Boken er full av påminnelser om Jesu nærvær, hentet fra Guds Ord – og fra Sarahs timer sammen med Frelseren. Andaktene du finner her, vil stille og rolig føre deg nær Jesus, Han som møter deg akkurat der du er.» – sitat adlibris.no

Selv har jeg ikke brukt denne boka til å lese i hver dag, men den ligger på nattbordet så den er lett tilgjengelig.

Kapitlene er ikke lange, men skrevet på en utrolig god måte. De er proppet fulle av gode ord og visdom, og oser av erfaring.

Denne andaktsboka har jeg allerede anbefalt til flere venninner, og selv mener jeg dette er en av de beste gavene du kan gi til konfirmanten. Selv har jeg hatt veldig stor glede av denne på de litt kjipe kveldene, men man trenger ikke å stå midt oppi noe vondt for å finne glede her.

Hanna Elisa

En tanke om “Boktips // Jesus kaller – i dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: