Mine lovsangsfavoritter

Hei fine folk! Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet glad i musikk – og da spesielt lovsang. Det passer på en måte til en hver anledning, i bilen, til frokost, før jeg sovner – ja, det er alltid rom for litt lovsang.

Jeg bruker spotify til å høre på musikk på og jeg er ikke den eneste. Det er genialt å kunne lage, og dele spillelister, og jeg koser meg med å mekke sammen en liste for diverse anledninger, lage beskrivelse og rett og slett dille. I dag tenkte jeg å dele mine spillelister med dere – enjoy!

«Musikalske klemmer» er lista jeg bruker mest. Her finner du gode og rolige sanger, og jeg bruker den i bilen, om kvelden, morgenen, når jeg sminker meg – den passer til det meste.

«Ei salig blanding» er nettopp det – ei salig blanding. Her er variasjonene store, og du finner noe i de fleste sjangere, det eneste som er felles for alle sangene er at de handler om Jesus. Dette er nok den lista jeg oppdaterer oftest, så om du er gira på litt av alt – følg denne.

«Hey ho Gud æ go» er lista for de dagene jeg trenger musikk med litt fart i, eller bare drømmer meg til sommer, festival og lovsangskonsert.

«Godteposen» – min godtepose inneholder aller helst noe søtt, noe salt og bittelitt surt. Denne inneholder ikke noe surt (det ville jo vært litt dumt), men her er en fin blanding av digg musikk. Her er listepop og lovsang side om side – kos deg!

Nå kommer noen skikkelige godbiter. Disse er ikke mine, men laget av blandt annet Spotify. Disse spillelistene er geniale for å finne litt ny lovsang, her er alt på engelsk da, men det er jo fint det og!

Indie Worship, Coffehouse chill, Top Christian Tracks, Current Christian

Sånn! Da håper jeg dere har fått litt ny inspirasjon på lovsangsfronten! Selv elsker jeg å finne ny lovsang, så hvis du har ei spilleliste du er skikkelig fornøyd med må du gjerne linke til den i kommentarfeltet!

Hanna Elisa

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: