Mine tips til små bibelstunder.

Hei! Hvilket forhold har du til bibellesning? Er det noe du forbinder med noe som er et ork, eller er det noe du elsker? For min del svinger det litt, og litt for ofte ender jeg opp med å måtte ta noen «skippertak», men når alt kommer til alt så elsker jeg Bibelen! Det kan være mange grunner til at Bibelen blir litt nedprioritert, men ofte er det at jeg er trøtt, ikke får lagd tid til å sette meg ned, eller at det er tusen andre ting som virker mer interessant. Så, hvis du er som meg og av og til trenger et lite spark bak for å få inn noen gode rutiner, så får du her mine beste tips til bibelinput i hverdagen!

YouVersion

Det er ikke alle som går rundt med en bibel på innerlomma 24/7, derfor er det godt det finnes alternativer! YouVersion er en app som enkelt lastes ned til mobilen din. På denne geniale appen kan du enkelt slå opp hvis det er noe du lurer på eller bare ønsker å lese. Midt i blinken hvis du sitter på bussen eller venterommet. På YouVersion kan du også abonnere på daglig bibelvers som popper opp på mobilen din til et fastsatt tidspunkt.

Bibelleseplan

Det å følge en bibelleseplan er helt genialt, her får du en daglig dose med et stykke fra Bibelen og gjerne en kommentar som forklarer det du har lest. Mitt beste tips her er å sette ei tid på dagen hvor du skal lese, da blir det en rutine og lettere å huske. Kanskje kan du kombinere bibelleseplan og frokosten? Det viktigste er at du finner et tidspunkt som passer for deg! Trenger du hjelp til å komme i gang med bibelleseplan? Youversion, Bibelleseringen(Connect) og http://www.nkss.no/bibelstudier har mye bra.

Instagram

Instagram er noe i hvert fall jeg sjekker mange ganger daglig. Her har man altså da en plattform som er midt i blinken for å få litt påfyll. Ved å følge brukere som poster bibelvers så sikrer du deg en daglig dose med Jesus midt i scrollinga. @norskebibelvers, @dagensbibelvers, @himmelbloggen og @akingdomcalls er veldig bra.

Podcast

Bibelundervisning på Podcast er noe jeg ble tipset om for et par år siden, og det er helt genialt. Kan du egentlig tenke deg noe mer behagelig enn å sitte på vei til skole eller jobb og bare få Guds ord levert? Det beste er at du kan velge talere fra øverste hylle. For deg som er ny i podcastverden så har iPhone en innebygd app med et godt utvalg, du kan også laste ned Podomatic til både iPhone og Android hvor også finner veldig mye bra!

Tips til bra podcaster: Laget NKSS, iTro, Ungfila, ImF-Ung, Intro Oslo. Søk også på dine favoritt-talere!

Ønsker deg en fin søndag kveld!

Hanna Elisa

En tanke om “Mine tips til små bibelstunder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: