Ferdig prestert – boktips

Hei alle sammen! Nå tenkte jeg det var på tide med et lite blogginnlegg igjen. For noen uker siden bestilte jeg hjem et par bøker, og da var «Ferdig prestert» av Maria Celine Lundeby en av dem.img_7809

Denne boka er ei andaktsbok, du finner 30 andakter med tilhørende spørsmål og bibelvers. Boka tar for seg temaer som ofte spinner og går i hodet på en tenåring, og forklarer en del om hva Gud tenker om disse temaene.

Jeg bruker boka slik som det står anbefalt – lese andakten en dag, og deretter bibelversene de resterende dagene i uka. Andaktene er hverken for korte eller for lange, og er dermed helt perfekte å lese på morgenen før skolen eller på kvelden før du legger deg. Det er også gjort plass til både notater, bønneemner og fargelegging.

Jeg vil anbefale denne boka til alle som er eller kjenner noen som er tenåringer. Jeg har ikke lest alle andaktene enda, men det jeg har lest så langt er veldig bra! Den er også perfekt hvis du er leder i ei bibelgruppe og trenger et opplegg å følge!

Dette er definitivt et av de beste julegavetipsene du får i år, og boka kan kjøpes i Vivo-butikkene, på adlibris.no eller så kan du sjekke i din nærmeste Norli-butikk. Boka koster 199 kroner.

En tanke om “Ferdig prestert – boktips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: