Unashamed – boktips

Hei og god torsdag! Det beste med høsten synes jeg er å lese! Å tulle seg inn i et teppe med ei god bok og en kopp te, kan det bli stort bedre?

Det finnes jo en jungel av kristne bøker der ute, både på norsk og engelsk, og i mange forskjellige kategorier! Derfor tenkte jeg å dele noen boktips med dere i løpet av høsten og vinteren!

Boka jeg skal fortelle dere om i dag heter Unashamed og er skrevet av Christine Caine. Så vidt jeg vet så finnes den ikke i norske butikker enda, men du kan jo høre på enten Vivo eller Norli om de kan ta den inn, eller bestille den til deg! Jeg bestilte min på adlibris.no, funka veldig fint det!

Christine Caine er ei dame som utfordrer og inspirerer. I boka forteller hun om hvordan hun selv har opplevd å være bundet av skam, og hvordan hun hver dag jobber for å bli kvitt det. Hun skriver veldig ærlig og legger ikke skjul på at det er vanskelig og kjipe dager fortsatt den dag i dag!

I boka forteller hun også litt om A21 og deres arbeid for å bli kvitt menneskeslaveri. Jeg synes det var veldig interessant at dette var med i boka, det hjelper til å forstå mer om industrien, og også hvordan ofrene blir rammet av dette.

Unashamed lærte meg en hel del om meg selv og at skammen er en realitet for alle mennesker. Inkludert meg selv. Det er ikke alltid at man vil innse at man kjenner på skam iblandt, men, starten på å leve et liv som den Jesus sier man er, er jo ved å anerkjenne at man preges av det!

Jeg vil virkelig anbefale deg å sette av tid til å lese Unashamed! Jeg brukte ganske lang tid på å lese den, men det var veldig verdt det. Boka er egentlig ganske lettlest, men siden den er på engelsk må hjernen jobbe litt mer (den finnes nå også på norsk). I tillegg var det flere ganger jeg bare måtte legge den fra meg for å fordøye inntrykkene som jeg satt igjen med!

Boka leses best med en notatblokk og penn i hånden, en markeringstusj til å markere i boka, og en tekopp! Jeg kjøpte den som sagt på adlibris.no, og den kostet 153 kroner! Veldig verdt pengene!

Hanna Elisa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: